Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Modele de bai. Trenduri si idei 2012


model baie
Intimitatea unei case este cel mai bine reprezentata de baie, de spatiul de toaleta, unde senzatia de igiena trebuie sa fie perfect completata de relaxare, intim, rasfat.


Trendul anului 2012 pastreaza linia moderna, cubista, cu linii frante, fara sa excluda in design si stilul clasic modern sau cel cu influiente eco style.

Lemnul si sticla raman elementele esentiale de detaliu, difera insa, in functie de stil, de incadrarea lor in liniile de design sau cat de mult se pune focus pe fiecare.

De la culori neutre la culori calde cu nuante distinctive, de la marmura la detalii de mosaic si decoratiuni interioare adecvate, fiecare isi creaza propria intimate in spatiul de toaleta.


Lumina din baie are un rol foarte important in armonizarea stilului adoptat, in functie de culori, de corpurile de iluminat, de obiectele de ambient, atingand fie luminozitate puternica, fie intima si calda.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii