Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sugestii si trenduri 2012 in amenajarea spatiului de luat masa


masa cina
Trendurile anului 2012 in amenajarea spatiului de luat masa lasa loc de exprimare a mai multor stiluri de design interior, de la clasic la neo modernism si minimalist.


Un rol important il joaca amprenta personalitatii individuale, iar anul 2012 pune in evidenta traditia momentului de luat masa si incurajeaza inspiratia si creativitatea prin elemente si detalii de decoratiuni interioare, dar si prin liniile de incadrare a spatiului.

Culorile anului sunt insa familiale, calde, predomina nuantele neutre sau pastelate. Luminozitatea spatiului e un alt element important care creaza un sentiment placut.

Focusul se pune pe masa si scaune, dar este foarte mult sustinut de detaliile de incadrare si alte elemente de decoratiuni: corpurile de iluminat, tapiseriile, pozitionarea fata de ferestre si stilul acestora etc.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii