Categorii
Intrebari de la cititori

Cost estimativ constructie casa la rosu, in Craiova

Buna ziua!
Urmeaza sa construiesc o casa in Craiova. Proiectul este „casa essen” – P+M cu o suprafata la sol de 64m2, fundatie 1m si elevatie 55 cm. sunt putin contrariat de ofertele pe care le-am primit din partea mai multor constructori (sunt diferente f mari intre ele).


Ma puteti ajuta cu un cost estimativ la rosu, respectiv la cheie (cu finisaje medii)?
va multumesc anticipat si va doresc spor la construit!

Intrebare de la Marin, pe adresa redactiei

15 răspunsuri la “Cost estimativ constructie casa la rosu, in Craiova”

buna ziua….sa stabilesti un pret corect, fara a cunoaste proiectul, este imposibil…imi trebiesc detaliile de fundatie, stalpi, caramida/bca..insa din experienta lucrarilor similare manopera in jur de 6000 e iar pt materiale aproximativ 20.000….preturi care se pot modifica in functie de localizarea terenului…arhitectura casei etc… pt finisaje medii in jur de 20.000 euro

p.s pentru faza la rosu recomand sa lucrati cu materialele constructorului…dar cu un dirigente de santier….

buna seara,as dori si eu sa ridic o casa mica,cu parter+m.ma gandeam daca facand un imprumut de 25 de mii euro,ar ajunge pt ridicarea ei.ceva gen jos,living,baie bucatarie,sus 3 camere.nu am proiect,decat o idee.dar as vrea sa imi pot face o parere,daca suma ajunge,ca vad numai preturi uriase peste tot.va multumesc.

executam lucrari la pret foarte convenabil si de calitate : tencuit + finisat + glet + lavabil la numai 24 lei mp; montaj gresie + faianta 20 lei mp; montaj parchet laminat 8 lei mp; placat polistiren 8 leimp tel 0752816714 vaslui va multumesc

as vrea sa stiu si eu cat m-ar costa(aproximativ) constrtuctia unei case…simplu…doua camariute si o bucatatrie…..

Initial ma gandeam sa-mi construiesc si eu o casa in Craiova, dar am renuntat la idee pentru ca dupa calculele mele daca as fi cumprata-o era mult mai ieftina. Costurile pot fi destul de mari daca esti un om pretentios si vrei ca totul sa iasa bine.Mi-a luat destul de mult timp pana cand am gasit aceasta casa, dar cel mai mult ma bucur ca am gasit un site in care serviciile oferite de agentia imobiliara sunt de calitatea, iar asta m-a ajutat foarte mult.

– Stim sa construim si oferim cele mai mari termene de garantie a constructiilor.

Acceptam toate modalitatile de finantare: Prima Casa, Fonduri Europene, Proiecte, etc

CUM SOLICITI O LUCRARE?

trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale (planuri, schite, etc.) la adresa de mail constructiioltenia@gmail.com si vei fi contactat în maxim 24 ore de unul din specialistii nostrii. E simplu!

Buna ziua.,as dori si eu sa ridic o casa mica in forma de L decat parter 4 dormitoare, o baie, o bucatarie si living. Nu am proiect . La ce pret mar ajunge .multumesc

Buna ziua
Casa la rosu 35 euro/mp manopera;
Casa la cheie 140 euro/mp manopera;
Estimativ materialele te pot ajunge intre 15000-20000 euro la rosu;40000-55000 la cheie adaugand tot ce tine si de incalzire sanitare etc.
Tel:0761607906

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa de 80mp cu mansarda. La parter living, baie, bucatarie si daca mai ramane loc si un birou sau dormitor mai mic. Iar la mansarda 3dormitoare si 2 bai. un pret la rosu? si un pret la cheie cu finisaje medii?in Craiova. Daca se poate sa o facem intr o singura apa.

Dar ce faci cind constructorul iti da o diferenta pe inaltimea zidului de 2.50 diferenta de 1.5 cm sau 2 cm si zi c’è ca e la norma ?

Buna ziua am un teren in craiova de 500 mtr2 astept proiectul in martiè care este prevazut cu garaj si cantina 50 mtr 2 parter o baie Living 50 mtr 2 si bucatarie de 25 mtr 2 si etaj 3 dormitoare si o baie cit ar fi pretul la mtr 2 la rosu Va multumesc

doresc sa construiesc o casa ila rosi in Craiova, zona ANL, cu beci 12 mp, parter 87 mp, mansarda inalta de 1,5 _1,7 m, cu suprafata de 87 mp, zidarie caramida, acoperis tabla. Rog oferta ptr constructie , manopera si/sau materiale , va rog! tel 0744622298, mail snd_aug@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *