Categorii
Stiri

Targul Imobiliar National, tIMOn, Bucuresti – Piata Constitutiei

Casa Dex Stiri

In perioada 19 – 22 aprilie 2012 va avea loc in Bucuresti, Piata Constitutiei, Targul Imobiliar National, tIMOn, unde isi vor prezenta ofertele peste 20 dintre cele mai importante firme de dezvoltatori imobiliari din capitala.
Targul este la a XX-a editie si vine cu oferte bogate si variate de locuinte la preturi avantajoase cuprinse intre 24.500 euro (tva inclus) si 1,6 milioane euro.


Pe langa oferta de locuinte vom putea afla si ultimile noutati din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor, cu ocazia deschiderii Salonului MobiDeco 2012, editia a treia, care ne va pune la dispozitie mobilier si solutii pentru amenajarea locuintei sau a gradinii la preturi speciale, de care putem beneficia doar pe perioada targului.

Pentru prima data, la acest targ va functiona o sectiune speciala dedicata investitiilor locale.
Prin aceasta actiune se urmareste promovarea discutiilor intre eventuali investitori si administratiile locale in vederea stabilirii de parteneriate care sa implementeze proiecte de dezvoltare economica.

Mai multe despre ofertele avantajoase si reducerile ce vor avea loc pe durata targului veti afla vizitand intre 19 – 22 aprilie 2012, in Piata Constitutiei, Targul Imobiliar National, tIMOn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *