Categorii
Intrebari de la cititori

Cea mai indicata marca de centrala termica pe gaz pentru incalzirea unei case?

Buna seara,
o scurta lamurire as dori: care e cea mai indicata marca de centrala termica pe gaz pentru incalzirea unei case de 200 mp? La apartament am avut Wiessmann Vitopend 100. Dar la casa s-ar preta oare?


Multumesc mult!

Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Cea mai indicata marca de centrala termica pe gaz pentru incalzirea unei case?

5 răspunsuri la “Cea mai indicata marca de centrala termica pe gaz pentru incalzirea unei case?”

Buna ziua

Daca credeti ca o centrala de 31 KW de la Motan v-ar satisface gusturile….eu v-o recomand cu caldura….daca doriti ceva mai deosebit….una de 36 KW in condensatie…amandoua la preturi f bune si de o calitate f buna….

Buna ziua

…daca puteti avea incredere in recomandarea mea….la 200 m2 as recomanda cu caldura o centrala Motan Max Optimus 31 KW de la Kober….dar daca aveti alte pretentii puteti monta si una in condensatie de 36 KW tot de la Kober….au preturi f bune si fiabilitate…..succes

ce buget aveti si ce asteptati de la centrala termica:eficienta?centralele remeha, saunier duval,unical.in special in condensare dupa care non condensare si nu in ultimul rand un instalator care sa cunoasca instalatii sa fie autorizat ISCIR ca sa va faca un calcul termic corect si un proiect de instalatie de incalzire.pentru mai multe telefonati la 0740384015,istrate.

Am un atmos 25 S care de 1 an pufaie pe sita,are 15 ani de functionare 10 luni pe an,este perfect intretinuta.Ce pot sa-i fac ?? Specialistii ridica din umeri !! Va multumesc anticipat,Titi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *