Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mobilier de gradina. Idei, modele – imagini


mobilier gradina
Importanta mobilierului de gradina:


Va spun ce mi s-a intamplat mie. Dupa finalizarea constructiei am avut o perioada in care nu ma mai interesa nimic legat de casa sau de gradina.

Imi doream foarte mult sa vad totul amenajat, de la finisajele interioare pana la amenajarea curtii si gradinii (mobila de gradina, plantarea pomilor etc), insa eram atat de „obosit” dupa lunile in care am asistat la ridicarea casei la rosu, incat imi doream o pauza de la tot ce inseamna o casa.

Asa ca o perioada am lasat balta gradina si curtea, profitand de faptul ca se apropia si anotimpul racoros, deci mobilierul de gradina ar fi fost practic inutil.


De ce v-am spus toate astea? Pentru ca odata amenajata curtea, mobilata pe gustul nostru, imaginea gradinii devine dintr-o data cu totul alta si te asigur, ca in zilele calduroase, nu-ti va veni sa intri in casa, pana seara foarte tarziu :)

Sa urmarim, asadar, in imaginile de mai jos cateva idei si modele care ne vor inspira in mobilarea gradinii si curtii noastre.

Mobilier de gradina. Idei, modele – imagini
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii