Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa structura lemn nefinisata sau la cheie, inchideri cu OSB

Un pret informativ pe metru patrat nefinisat, doar structura si inchiderile cu OSB?


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Pret / mp structura si inchideri OSB

Ma ntereseaza o casa din lemn placata cu OSB pretul la cheie.

Intrebare de la Moian, pe adresa redactiei: Pret casa lemn placata cu OSB

23 de răspunsuri la “Pret casa structura lemn nefinisata sau la cheie, inchideri cu OSB”

100euro/mp inclusiv acoperis „la rosu”
200euro/mp finisaje standard „la cheie”

110 euro/mp la rosu +invelitoare tabla
250 euro/mp la cheie cu finisaje standard

DOMNULE UNCHEREA PENTRU 250 DE EURO/MP LA CHEIE VA ROG SA MA CONTACTATI,
VA DAU DE LUCRU DAR VREAU CEVA IN SCHIMB SA-MI RESPECTATI PLANURILE DE
EXECUTIE SI MULTA FOARTE MULTA CALITATE.
CU STIMA

pt domnu UNGHEREA CRISTIAN va rog lasatimi un nr de tel sau o pagina web.vreau sa construiesc o casa din lemn ,osb langa pitesti.o casa de locuit permanent cu o suprafata de max 120 mp,la cheie.ce materiale contine peretele la exterior si care ar fi grosimea lui.tel 0764 44 97 61.

OK, daca dati preturile , dati si posibilitatea de a fi contactati, sau dati preturi din burtica.

nu inteleg cum reusesc unii constructori galactici sa faca o casa din lemn,osb,finisata cu 200 euro metrul patrat,cu toate materialele incluse,stiti cate buloane de fier prevazute cu talpi de prindere sunt necesare?stiti cat costa toate accesoriile necesare imbinarii lemnului?pretul real este de 325 euro metrul patrat ,eu asa lucrez,0724045671.

Pai domnule Mezei, dvs ati „uitat” de clasicele scoabe? 🙂 sau de pene din lemn? O casa cu scoabe rezista 30 de ani, una pe sistem modern undeva peste 45 de ani. La cati ani are proprietarul, ce mai conteaza pentru el ce se intampla „dupa”? Oricum totul este mascat de finisaje, nu? Eu lucrez cu ambele sisteme si va asigur ca beneficiarul cand aude de 6000 de holtzsuruburi si 250 de tije M32 o ia la fuga. Functioneaza la noi inca, sarma de 6, scoaba si cepul. N-am nimic cu cepul dar restul….
Succes in piata. 🙂

buna ziua.am o echipa si executam constructii clasice si case din lemn.manopera noastra este de 25 eur/mp constructii case la rosu si 75 eur/mp la cheie.

Am definitiat un deviz de constructie la gri, in varianta hibrid. 1/3 caramida, 2/3 lemn uscat tratat cu panou OSB3 gr 15 si 12. Materialele costa ~172 euro/m2.
Casa contine termosistem 10 cm eps70, tabla Lindab, jgheaburi si burlane, usi Porta, ferestre Trocal, termoizolatie interioara integrala din vata minerala bazaltica de 10 cm.
Cine vrea sa-i construiesc?
bsterea@yahoo.com

Buna ziua.
Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, noi va stam la dispozitie cu incredere.

Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”

0767954857 0742756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Radule esti mestereaga(un disperat sa prinda lucrari)la pretul la care lucrezi ar trebui sa nu faci fata dar ai grija sa termini si lucrarile pe unde te duci.Am 30 de ani de experienta cu o facultate in domeniu.Arata lucrarile terminate.

Este cineva , vreo echipa care construieste case din OSB? Pot sa vad pe viu undeva o casa facuta de ei? Daca da, sa ma contactati si voi fi client. Mersi!

Pentru Dl Romi ,casele din lemn nu mai sunt cele mai ieftine,noi mai construim doar la cerere avem case construite in sistem american cu osb

suntem din Neamt detalii 0734844617.
Dati adresa sa va pot timite cateva poze de case

Buna seara.
Sunt interesata de constructia unei case din lemn,
Sunt din Bacau, detin teren, am proiect +autoriyatia de constructie
casa este P+M
la parter 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie si living,
KLa M. 1 baie, 1 dormitor.
Terasa la parter ;i mansarda. iar lateral exista o casa scarii pentru a urca pe mijlocul casei la mansarda.
Ma intereseaza informativ pretul la rosu si la cheiel.,
Va multumesc.

Buna ziua, subscriu parerilor ca o casa pe structura din lemn cu preturi uimitor de mici trebuie sa aiba o chichita. Fiti foarte atenti la structura peretilor, la calitatea tamplariei, la dimensiunile si calitatea izolatiei termice, la calitatea si pretul sistemului de invelitoare, toate acestea dand unei constructii din lemn un pret mai mic sau mai mare sau utilitate ca a unei cabane sau a unei case de locuit.
Sunt constructor de case din lemn si sfatuiesc pe cei interesati in realizarea unei astfel de constructii sa tina cont de toate detaliile enuntate mai sus si nu numai de pret in alegerea unui constructor. Doritorilor le pot da mai multe detalii la mesterulemnar@email.com .

Oameni buni dupa parerea mea e foarte mult 250 de euro metrul patrat adica la o casa cu amprenta de 100 de metri platesti 25000 de mii pai daca construiesti singur esi mai jos de 12000 sa nu mai punem ca in 25000 de mii beneficiaru face fundatia

Salve, doresc sa ridic o casa pe teren proprietate, o casa pe structura si pereti din grinzi OSB ( nu grinzi de lemn mort si OSB, atentie ).

Doresc sa stiu daca exista profesionisti, locatia este Iasi.

Multumesc. 0747572494

100 euro/mp la rosu
240 euro/mp la cheie . Relatii la tel 0764393843 SC EDIL AGIR PRIM SRL

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *