Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Programul Prima Casa se apropie de final


Casa Dex Stiri
Programul Prima Casa, functionabil din 2009, avantajos datorita avansului de numai 5 procente din valoarea locuintei achizitionate si a dobanzilor mai mici decat cele de pe piata bancara, ar putea avea ca ultimi clienti pe cei care vor depune actele in luna mai 2012.


Asta pentru ca plafonul alocat programului Prima Casa 4 se va epuiza, probabil, in lunile august-septembrie, iar timpul necesar pentru gasirea locuintei, accesarea si obtinerea creditului, aprobarea la Fondul de Garantare, poate depasi 90 de zile.

Programul Prima Casa 4 a avut un succes mai mare decat cel asteptat, motiv pentru care multe dintre bancile acreditate au epuizat deja plafonul, iar altele au ramas cu fonduri limitate.

Este greu de crezut ca statul va putea continua garantarea, caz in care sunt putine sanse ca programul Prima Casa sa fie prelungit.
Sursa: Capital

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii