Categorii
Dictionar constructii / gradina

Vata bazaltica. Ce este si la ce se foloseste?

Ce este vata bazaltica?


Sa vedem intai ce reprezinta termenul bazalt: Bazaltul este o roca vulcanica, compusa din minerale bogate in magneziu si fier. Acest tip de vata este folosit la constructii si pavaje.

Vata minerala din bazalt este un produs anorganic, obtinut prin fibrilizarea cu ajutorul centrifugarii a topiturii de bazalt. Exista diferite sortimente, diferentiate prin forma si densitate.

Produsele din vata minerala bazaltica sunt termoizolante/fonoizolatoare excelente (foarte bun izolator fonic).

La case, vata bazaltica se foloseste la izolari plansee, acoperisuri mansarda, terase, pereti exteriori si interiori.

Proprietati vata minerala bazaltica:

– nu intretine focul;
– este hidrofuga. Nu absoarbe apa si nu reactioneaza chimic cu ea.

2 răspunsuri la “Vata bazaltica. Ce este si la ce se foloseste?”

Va pot oferi consiliere in legatura cu urmatoarele materiale:vata bazaltica,vata rockwool,vata bazaltica rockwool,vata bazaltica ieftina,vata bazaltica ieftin,oferta vata,bazaltica,pret vata bazaltica,reduceri vata bazaltica,sistem complet vata,adeziv vata,dibluri vata,vata dubla densitate,vata knauf,vata isover,vata ursa,vata gecsat,termosistem polistiren,vata polistiren,termosistem extrudat,polistiren extrudat,vata mansard,vata de sticla,vata sticla,vata mineral,vata minerala bazaltica,vata minerala sticla,tencuiala decorativa silicatica,tencuiala simpla,tencuiala structurata,vata pod,vata acoperis,vata pereti,vata fatada,termosistem vata bazaltica.

Ma puteti cauta la 0726728088 sau office@e-izolatii.ro

Va rog sa-mi spuneti daca pot izola, ca vata bazaltica, o locuinta construita integral din lemn, tencuita cu var si nisip, cu o vechime de peste 70 de ani, cu temelie din caramida ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *