Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Expo Construct – Ambient si Imobiliare, Oradea 29 iunie-1iulie 2012


Casa Dex Stiri
In perioada vineri, 29 iunie – duminica, 1 iulie 2012 va avea loc la Oradea editia a doua a targului Expo Construct – Ambient si Imobiliare, organizat de Professional Advertsing & Events , in colaborare cu Galeria Comerciala Real 1.


La acest targ vor participa firme din Bihor si din alte judete care vor prezenta oferte bogate din domeniile: constructii, ambient, design, casa si gradina.

Vizitatorii pot admira produsele expuse, dar in acelasi timp pot beneficia de ofertele promotionale din urmatoarele domenii:

– Constructii: materiale de constructii, profile pentru constructii, ceramica, marmura, lacuri, vopsele, sarpante, izolatii etc.


– Instalatii: instalatii si echipamente de apa, gaze, incalzire, climatizare, sanitare, electrice, automatizari, corpuri de iluminat etc.

– Amenajari interioare: mobilier de casa si de birou, tamplarie de aluminiu, PVC si lemn, feronerie, pardoseli, obiecte de finisaj interior, covoare, perdele, draperii etc.

– Amenajari exterioare: mobilier pentru curte si gradina, materiale si unelte pentru gradinarit, plante ornamentale de exterior si de interior.

– Imobiliare:agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, consultanti imobiliari, banci, consultanti financiari.

Programul de vizita este:
Vineri, sambata intre orele 10.00 – 21.00
Duminica intre orele 10.00 – 20.00
Intrarea este gratuita
Adresa targului este: Galeria Comeriala Real 1, la etaj, Str.Ogorului Nr.171
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii