Categorii
Stiri

Expo Construct – Ambient si Imobiliare, Oradea 29 iunie-1iulie 2012

Casa Dex Stiri

In perioada vineri, 29 iunie – duminica, 1 iulie 2012 va avea loc la Oradea editia a doua a targului Expo Construct – Ambient si Imobiliare, organizat de Professional Advertsing & Events , in colaborare cu Galeria Comerciala Real 1.


La acest targ vor participa firme din Bihor si din alte judete care vor prezenta oferte bogate din domeniile: constructii, ambient, design, casa si gradina.

Vizitatorii pot admira produsele expuse, dar in acelasi timp pot beneficia de ofertele promotionale din urmatoarele domenii:

– Constructii: materiale de constructii, profile pentru constructii, ceramica, marmura, lacuri, vopsele, sarpante, izolatii etc.

– Instalatii: instalatii si echipamente de apa, gaze, incalzire, climatizare, sanitare, electrice, automatizari, corpuri de iluminat etc.

– Amenajari interioare: mobilier de casa si de birou, tamplarie de aluminiu, PVC si lemn, feronerie, pardoseli, obiecte de finisaj interior, covoare, perdele, draperii etc.

– Amenajari exterioare: mobilier pentru curte si gradina, materiale si unelte pentru gradinarit, plante ornamentale de exterior si de interior.

– Imobiliare:agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, consultanti imobiliari, banci, consultanti financiari.

Programul de vizita este:
Vineri, sambata intre orele 10.00 – 21.00
Duminica intre orele 10.00 – 20.00
Intrarea este gratuita
Adresa targului este: Galeria Comeriala Real 1, la etaj, Str.Ogorului Nr.171

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *