Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Romania, primul loc in Uniunea Europeana la cresterea lucrarilor in constructii pe luna aprilie 2012


Casa Dex Stiri
Aflam din dailybusiness.ro, ca Romania ocupa primul loc la cresterea lucrarilor in constructii pe luna aprilie 2012 fata de luna martie cu un procent de 11,5%, in timp ce in Uniunea Europeana lucrarile in constructii au scazut cu 6,6 procente, iar in zona euro scaderea a fost de 2,7 procente.


Cresteri au mai inregistrat Franta (2,3%) si Polonia (1,9%).

Scaderi au inregistrat Slovenia, Portugalia, Germania si in special Anglia (18,1%), conform Oficiului European de Statistica (Eurostat).

Comparativ cu luna aprilie 2011 cel mai bine a stat tot Romania cu o crestere in volumul lucrarilor de constructii de 22,8%.


La polul opus s-au situat Italia si Slovacia cu o scadere de 15,1%.

Din zf.ro aflam ca pe plan national, in aprilie 2012 fata de aprilie 2011, volumul lucrarilor de constructii noi a crescut cu 30,5%, lucrarile de intretinere si reparatii curente au crescut cu 20,4%, iar lucrarile de reparatii capitale au scazut cu 4,5%.
Defalcat pe tipurile de constructii cresterile au fost de 32% la constructiile ingineresti, 6,2% la constructii case si 27,6% la constructiile nerezidentiale.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

CTL in august 2nd, 2012

Lasa sa creasca sa aibe si oameni de lucru.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii