Categorii
Intrebari de la cititori

Se pune folie si pe zidurile elevatiei sau doar in interiorul lor?

Sunt cu casa in constructie, am turnat deja fundatia si evelatia, am inteles ca peste umplutura se pune folie si mai apoi se leaga plasa ptr placa.


Intrebarea mea este daca folia se pune si pe zidurile elevatiei sau doar in interiorul lor? Ce fel de folie se foloseste? Multumesc.

Intrebare de la Valerica, pe adresa redactiei: Se pune folie si pe zidurile elevatiei sau doar in interiorul lor?

5 răspunsuri la “Se pune folie si pe zidurile elevatiei sau doar in interiorul lor?”

Nu se pune….pamant compactat,margaritar spalat, polistiren extrudat min 3cm, folie si apoi se leaga plasa de armare….se toarna placa peste cota o……a zi excelenta!

p.s. plasa se leaga de grinzi

unde sint zecile de CONSTRUCTORI care sar precum capusele cind cineva cauta constructori si nu dau un raspuns cind cineva are nevoie de un sfat??????????????????????????????????unde sint profesionistii,priceputii,calificatii pina la dumnezeu?unde sinteti capuselor??????????????intr-un an de zile s-a dat UN SINGUR COMENTARIU?????????????daca va intreba cit costa sareati ca hienele.asta e site de anunturi si de agatat clienti?

Uite cine vorbeste,Casa-ta-mult-visata-si-desteapta,care isi da cu parerea peste tot fie ca se pricepe sau nu.Cum aveti atata timp sa mai si construiti atatea case.Sunteti un exemplu pt noi astia ”o echipa de 5-6 oameni”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *