Categorii
Intrebari de la cititori

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala, ce parere aveti?

Am o casa in constructie de aprox 120 m patrati parter plus mansarda si nu am gaze in zona. Centrala pe lemne mi se pare foarte scumpa si cu ceva dezavantaje, gen: asigurarea cu lemne din timp, spargerea lor, camera speciala pentru centrala, plus ca in momentul cand suntem plecati la serviciu si nu e nimeni acasa focul se opreste si gasim frig in casa.
Am citit despre incalzirea electrica prin pardoseala care mi se pare foarte ok, posibilitate de programare a temperaturii, reglarea cu termostate pentru fiecare camera, nu necesita calorifere nici tevi, simplu si curat.
Problema este costul curentului electric. As vrea informatii de la persoane care folosesc acest sistem.
Multumesc anticipat!


Intrebare de la Petre, pe adresa redactiei: Sistemul de incalzire electrica prin pardoseala, costuri curent electric

2 răspunsuri la “Sistemul de incalzire electrica in pardoseala, ce parere aveti?”

Mi se pare un sistem foarte bun si sanatos. Cei de la centraletermicepelemne. ro monteaza si vand asa ceva. Mi-au montat un sistem si sunt foarte multumit de el.

Un sistem de incalzire prin pardoseala este bun si este si mai bun daca se imbina cu politica de mediu a guvernului.
Adica, iti montezi panou solar, vara generezi curent, contoarul se invarte in favoarea ta si, iarna consumi ptr incalzire. Contoarul se invarte in defavoarea ta. Media, o platesti. Sau nu.
Incalzirea electrica este cea mai scumpa din cauza taxelor indirecte si a certificatelor verzi. Daca guvernul nu va implemeta dublul contoar, energia electrica va fi scumpa. Recomand semineu confectionat de pe malurile Oltului sau Bistritei, in cursul mediu. Sau panou cu infrarosu.
Bronzare placuta!
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *