Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Tipuri de pardoseli

ardezie


In ultimii ani si datorita preferintelor designerilor s-a pus accentul pe folosirea pardoselilor din piatra naturala in culori deschise cu tonuri neutre si texturi mixte.

Diferitele stiluri si combinatii de culori au fost si vor ramane mereu actuale in decorarea sau reamenajarea casei dvs. Pentru pardoseala au fost intotdeauna si vor fi alese si in viitor nuante deschise de alb sau culori mai luminoase. Foarte rar au fost perioade cand s-au folosit culori tari, inchise si stiluri cu contraste stralucitoare.

In general oamenii cand isi decoreaza casa doresc ca aceasta sa fie diferita de cea a vecinilor folosind un stil si un décor actual si util dar nu foarte diferita pentru a nu fi complet in afara tendintelor.

Rock Star Construct pune la dispozitia clientilor sai orice material din piatra naturala: ardezie, granit, marmura, caramida aparenta, travertin, lastre, piatra decorativa, piatra naturala, fantani arteziene, ghivece, gratare, statui, coloane grecesti, seminee, etc. Accesati site-ul www.piatraonline.ro de unde puteti alege din gama variata de modele si culori ale produselor din piatra naturala.

Piatra naturala de tip travertin: textura cat si culoarea este foarte importanta pentru consumatori.Travertinul este o piatra care nu este scumpa si se potriveste oricarei incaperi din casa. Folosirea pentru pardoseala a unor culori diferite a devenit uzuala. De asemenea si folosirea unui material din piatra naturala pentru pardoseala ofera un sentiment placut si linistitor incaperii. Orice material din piatra naturala este diferit.

Travertinul este o piatra naturala care este folosita in special pentru pardoseli si care ofera un aspect unic in comparatie cu alte tipuri de pardoseli.Travertinul ca piatra naturala poate avea un aspect antichizat ceea ce ofera spatiului o ambianta calda si placuta pe care alte tipuri de pardoseli nu o ofera. Decorurile folosite pentru diferitele incaperi din casa sunt in culori mai deschise si in tonuri pamantii. Textura, sentimentul creat si profunzimea materialului joaca un rol important in alegerea decorurilor preferate si oamenii incearca intotdeauna sa gaseasca acel mic detaliu care sa le diferentieze incaperile de ale celorlalti.

piatra

Pardoseala in viitor
Pardoseala din piatra naturala va continua sa fie o alegere potrivita si sa devina un element esential in decorarea unei incaperi din casa dvs. Modelul si tipul pietrei naturale folosite va scoate in evidenta designul si aspectul general al camerei respective. Senzatia oferita de pardoseala, a felului in care a fost fabricata sau prelucrata va avea un impact asupra designului pardoselii.

Texturi
Travertinul a devenit un material foarte folosit pentru orice proiect pe care doriti sa il realizati in casa dvs. Se gaseste in diferite nuante si culori, dar ceea ce atrage mai mult la acest material este senzatia oferita de acest material din piatra naturala. Pur si simplu este diferit.

Daca doriti un alt design cu pardoseala din travertin puteti alege mozaicul. Mozaicurile din travertin reprezinta o solutie adecvata pentru placarea peretilor. Pot avea margini ascutite, rotunde sau drepte dar sunt fabricate pentru a fi uniforme in marime si forma. Fata de o suprafata neteda combinatia de mozaic are unghiuri si materiale diferite care ofera o senzatie autentica. Daca treceti cu mana pe suprafata mozaicului veti simti niveluri diferite de finisaje.

Forme si culori
In domeniul constructiilor se folosesc si sunt acceptate toate formele posibile ale materialelor din piatra naturala. Forme neobisnuite devin din ce in ce mai populare pentru diferite proiecte.

Cele mai noi decoruri folosesc pentru pardoseli si nu numai culori moderne sau cele pamantii. Se gasesc si se potrivesc oricarui décor si sunt foarte comfortabile. Combinand mai multe nuante ale aceleiasi culori puteti obtine o gama larga de finisaje. O pardoseala de culoare bej are sute de nuante si combinata cu un mozaic va crea un aspect unic care va ramane functionala si permanent in tendinte.

In incercarea de a crea spatii si incaperi diferite este important sa nu va indepartati de la stilurile si culorile uzuale si sa gasiti acel décor care vi se potriveste. Gasiti materialele din piatra naturala potrivite iar la finalul proiectului cautati acel lucru care va personalizeaza.

Daca sunteti nou in domeniu cereti sfatul profesionistilor de la Rock Star Construct in alegerea materialelor din piatra naturala potrivite pentru proiectele casei dvs.

Pentru intretinerea suprafetelor din piatra naturala folositi ca impermeabilizanti produse de calitate superioara,produse destinate profesionistilor.Una din sugestii este gama de produse LTP Marea Britanie,reprezentata exclusiv in Romania prin Rock Star Construct SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *