Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Lemne de foc pentru centrala. Fag si stejar


lemne taiate de focCu ceva intarziere, am cumparat deja o parte din lemnele necesare pentru foc, pentru iarna ce vine. In gramada ordonata perfect din poza alaturata sunt lemne de fag si de stejar.


Ideal este ca aprovizionarea cu lemne (pentru cei ce folosesc centrale termice pe lemne) sa fie facuta cu un an inainte de a fi folosite, pentru a avea timp sa se usuce, mai ales in cazul centralelor pe lemne, cu gazeificare.

Am testat deja acest lucru anii trecuti si se simte o diferenta considerabila la consum. Lemnele uscate vor da un randament mai bun. Sa nu uitam insa ca fagul nu trebuie lasat la uscat mai mult de doi ani, el fiind unul din lemnele care putrezesc mai repede.

Despre lemnele de foc mai poti citi in casadex.ro si aici: Lemne de foc pentru centrala cu gazeificare sau aici Lemne de foc pentru iarna, carpen si fag.
Vezi si care este diferenta intre metru ster si metru cub de lemne

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Cecilia Raneti in ianuarie 20th, 2017

Cati mtri cub. intra intro camioneta se poate inta si 5 met.cubi

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii