Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare Descurca-te singur

Patul balansoar, gustul copilariei in terasa casei tale

balansoar pat

Simplul auz al cuvantului balansoar ne poarta departe, in anii copilariei, cand ne leganam cu orele visand cu ochii deschisi. Acea senzatie de zbor ramane intiparita pentru totdeauna in amintirile fiecaruia dintre noi.


In prezent, patul balansoar este bijuteria care poate infrumuseta gradina, curtea sau terasa oricarei case. Multi parinti comanda paturi balansoar de mici dimensiuni pentru a fi montate in camerele copiilor, chiar daca acest tip de paturi este conceput pentru a fi montat in exterior.

Bucuria oferita de un asemenea leagan va fi la fel de mare atat pentru copii cat si pentru adulti.

Construieste-ti propriul balansoar

Daca doriti sa readuceti zambetul pe chipurile copiilor dumneavoastra si sa va amintiti de clipele frumoase ale copilariei, va recomandam sa va inarmati cu curaj si sa va faceti timp pentru a fabrica un pat balansoar in regie proprie. Veti descoperi ca nu este deloc complicat iar satisfactia obtinuta va fi pe masura asteptarilor intregii familii.

Pentru executia unui pat balansoar aveti nevoie de un ferestrau, un set de suruburi, cateva scanduri slefuite pentru sezut si spatar, un set de bare si un lant sau o funie rezistenta cu ajutorul caruia il veti suspenda ulterior.

Pentru inceput, veti monta scheletul metalic al balansoarului peste care veti aseza podul de scanduri, intarind totul la final cu ajutorul suruburilor. Urmeaza partea artistica – decorarea si vopsirea balansoarului. Pentru vopsit, folositi culori care sa se potriveasca paletei cromatice a locului in care va fi montat. Iar pentru confort, asezati pe el o saltea si mai multe perne multicolore.

La final, asigurat-va ca patul-balansoar este bine fixat pentru a evita eventualele neplaceri ulterioare.

2 răspunsuri la “Patul balansoar, gustul copilariei in terasa casei tale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *