Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

R.B.L. Creativ Construct SRL


PRETURI SUPER MICI!!! Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii R.B.L CREATIV CONSTRUCT, bolintin, va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.


O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Constructii de case la rosu, case la cheie, constructii civile si industriale – dintre toate firmele de constructii noi suntem alegerea perfecta.

Din oferta noastra de constructii case:


Case la rosu – de la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.

Case la cheie – nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie.

R.B.L CREATIV CONSTRUCT presteaza de asemenea servicii de amenajari interioare si amenajari exterioare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa NE CONTACTATI LA NR 0767960396

Date contact R.B.L. Creativ Construct SRL:

Persoana contact: POPA DUMITRU
Adresa: CALEA PLEVNEI 44 S*****, BUCURESTI
Mail: bulgaru.2008@yahoo.com
Telefon: 0767 960 369
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii