Categorii
Firme constructii

R.B.L. Creativ Construct SRL

PRETURI SUPER MICI!!! Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii R.B.L CREATIV CONSTRUCT, bolintin, va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.


O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Constructii de case la rosu, case la cheie, constructii civile si industriale – dintre toate firmele de constructii noi suntem alegerea perfecta.

Din oferta noastra de constructii case:

Case la rosu – de la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.

Case la cheie – nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie.

R.B.L CREATIV CONSTRUCT presteaza de asemenea servicii de amenajari interioare si amenajari exterioare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa NE CONTACTATI LA NR 0767960396

Date contact R.B.L. Creativ Construct SRL:

Persoana contact: POPA DUMITRU
Adresa: CALEA PLEVNEI 44 S*****, BUCURESTI
Mail: bulgaru.2008@yahoo.com
Telefon: 0767 960 369

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *