Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Berbecului si amenajarile interioare

Decor berbec

Care sunt preferintele in materie de amenajari interioare ale fiecarei zodii? Care le sunt culorile preferate sau ce culori li se potrivesc in functie de temperament si caracter? Care sunt stilurile ce li se potrivesc conform zodiei? In ce fel influenteaza astrele si zodia alegerea stilului de amenajare si decorare a casei? Care este locul din casa in care se simt cel mai bine? Iata cateva intrebari la care vom incerca sa raspundem in continuare.


Berbecul si amenajarile interioare

Berbecii sunt oameni puternici, energici si plini de viata care adora sa faca tot felul de schimbari in propria casa. Ba isi amenajeaza casa in stil country, ba in stil clasic, ba in stil high-tech. Indiferent de stilul abordat, rezultatul trebuie sa fie o casa care ii ajuta sa acumuleze energie si forta.

Culoare. Pentru locuinta Berbecilor sunt potrivite nuantele deschise: portocaliu deschis, chiar pal, nuante galbui, bleu etc.

Stil. Cum spuneam si mai sus, Berbecii adora sa faca schimbari in propria locuinta si tocmai din acest motiv este recomandat sa investeasca in mobilier functional, usor de montat, demontat si mutat.

Peretii in nuante deschise pot fi decorati cu tablouri in stil avangardist si postere viu colorate.

Corpurile de iluminat – modele originale cu sisteme mobile si rabatabile.

Pentru placarea pardoselii parchetul este solutia ideala.

Locul preferat din casa

Berbecul se numara printre cele mai incapatanate si energice semne zodiacale. Deseori abunda de stari de nervozitate si energie negativa care pot fi eliminate cu ajutorul miscarii. De aceea este indicat sa se amenajeze in casa o zona in care Berbecii sa faca putin sport: o bicicleta, un stepper etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *