Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Anul sarpelui si amenajarile interioare. Stilul Japonez.

mobilier japonez

Nativul din zodia Sarpe se simte in largul lui in decorul unei case amenajate in minimalistul stil japonez.


Sarpele considera ca intr-o casa, absolut fiecare obiect trebuie sa fie functional si util. Este total impotriva supraaglomerarii spatiului vital. Insa este obligatoriu ca putinele piese de mobilier prezente in locuinta sa fie alese cu gust si sa se incadreze pefect in ansamblul intregii case.

Pentru ca sunt adeptii mobilierului multifunctional, cei din zodia Sarpelui vor alege biblioteci mobile pentru expunerea cartilor, mese pe roti sau canapele si fotolii rabatabile. De regula, nativii din zodia Sarpelui vor simti nevoia sa degajeze mijlocul fiecarei incaperi, aranjand toate piesele de mobilier de-a lungul peretilor, obtinand senzatia de extra spatiu.

Sarpele alege, in general, stilul Japonez

Asa cum prevede stilul japonez de amenajare a locuintei, cei nascuti in anul Sarpelui se axeaza spre mobilier de inaltimi joase sau dotarea camerelor cu perne, care inlocuiesc scaunele si fotoliile. Sa nu va surprinda daca gazda Sarpe va va invita sa serviti o cafea sau un ceai, asezati pe una dintre pernele de pe podeaua livingului.

Nativul Sarpe adora sa-si desfasoare mare parte dintre activitati la nivelul solului: sa coase, sa citeasca, sa scrie sau pur si simplu sa se relaxeze.

Mobilierul din casele Serpilor este realizat din lemn in culori natur. Deseori, cei nascuti in zodia Sarpelui aleg sa-si mobileze casa cu mobilier impletit din lemn de bambus.

Sursele de iluminat potrivite sunt lampioanele chinezesti stilizate sub forma aplicelor de perete sau a lampadarelor, care dau o lumina difuza si linistitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *