Categorii
Intrebari de la cititori

Cat fier beton intra intr-o placa de 90 mp?

Cat fier beton, plase sudate, calareti si etrieri imi trebuie pentru o centura de 38 m liniari si o placa de 90 m2?
Multumesc


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Cat fier beton intra intr-o placa de 90 mp?

Nota redactiei: ce sunt etrierele si calaretii

7 răspunsuri la “Cat fier beton intra intr-o placa de 90 mp?”

buna ziua pt.placa dvs.aveti nevoie de 90 calareti de 7 cm,10 plase de 6,etrieri 152 bucati,bare de 8 aproximativ 120 bucati pentru placa dar sa nu uitam si de barele de la centura de 38m sarma de legat cherpedine si pofta de munca spor la treaba va salut

etrieri se dispun la cel mult 20 cm deci ai nevoie de cel putin 190 buc plasa sudata poate pt egalizare iar calareti la placa depinde cate camere ai calareti au rolu de a prelua o treime din golul camerei iar ca fir beton depinde ce tia recomandat structuristul 0733739838

Pentru o placa peste parter sau etaj nu se folosesc plase de 6 mm,trebuie sa fie doua rinduri de 8 mm,mai ieftin este tip monolit cu fier de 8 mm,se executa mai greu dar merita efortul si ca finante si ca rezistenta.
Cu stima

Buna ziua….atat cat este calculat de inginerul structurist…nici un kg in plus sau in minus..nu va jucati cu structura de rezistenta a casei…..economie se face la finisaje…..o zi excelenta si sarbatori fericite!

Buna ziua
D-le Constantin necesarul de fier si marcile de fier care se folosesc la constructia unei case sunt date de carte P.TH. Fara acest P.TH. nu se poate realiza o constructie.
Pentru toate informatiile,sugestii, mentenanta, arhitectura – proiectare si executia lucrarii la rosu sau la cheie va stam la dispozitie cu profesionalism. Va rugam sa ne contactati telefonic .
” CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!! ”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa “Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0787 393503 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *