Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Mobilier in stil High-Tech. Mobila simpla si forme geometrice

mobila high tech alb rosu

Stilul high-tech a aparut in anii 70 castigand tot mai multi simpatizanti. Face parte din grupul stilurilor ultramoderne si minimaliste de amenajare a casei.


In prezent, mobila in stil high-tech se numara printre cele mai vandute tipuri de mobilier fiind cautata in mod special de catre cei care doresc sa-si amenajeze casa conform ultimelor tendinte in domeniu.

Mobilierul high-tech este definit de formele geometrice, liniile drepte, si materialele moderne folosite in realizarea lui.

Canapelele si fotoliile high-tech

Canapelele si fotoliile joase si in unghiuri drepte sunt caracteristice stilului high-tech. De regula, acestea sunt tapitate cu stofe de o singura culoare si au picioare din metal cromat. Unele modele de canapele au si cotierele din metal cromat.

Foarte populare sunt canapele modulare care pot fi transformate in paturi de dormit, economisind astfel si spatiu.

mobila high tech

Ansambluri de mobilier in stil high-tech

Din nou, vom aminti de corpurile simple ce amintesc de formele geometrice. Pentru realizarea mobilei in stil high-tech se foloseste o gama larga de materiale: sticla, policarbonatul, plasticul, metalul cromat, lemnul, acrilul etc.

Decorurile de pe suprafata si fronturile mobilei lipsesc cu desavarsire. Furnirul poate imita fibra lemnului sau sa aiba finisaj lucios.

Cei care doresc sa-si mobileze casa in stil high-tech au posibilitatea de-a alege dintr-o multitudine de modele oferite de producatorii si comerciantii din domeniu: ansambluri din corpuri modulare care pot fi suspendate pe perete sau pozitionate direct pe podea, grupate sau nu sau corpuri individuale (vitrina, comoda video-tv, bibioteca etc.).

De succes in randul fanilor stilului high-tech sunt ansamblurile de mobilier cu finisaje mate in combinatie cu cele lucioase.

Pentru mobilarea unui living in stil high-tech se folosesc, de regula, ansamblurile cu piese modulare confectionate din PAL, MDF, plastic, sticla si metal cromat care incadreaza foarte bine aparatura audio si video, cu care se si asorteaza perfect. Rafturile dulapurilor sunt realizate din sticla rezistenta.

Ansamblurile de mobilier pot fi de o singura culoare care sa contrasteze cu nuanta peretilor camerei sau in doua culori contrastante, dar care se completeaza reciproc foarte bine, cum ar fi rosu cu negru sau negru cu alb.

2 răspunsuri la “Mobilier in stil High-Tech. Mobila simpla si forme geometrice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *