Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Nativii din zodia Cainelui si amenajarile interioare

mobier minimalist

Despre nativii din zodia Cainelui se spune ca sunt loiali, devotati, intelegatori si materialisti.


Dintre toate stilurile de amenajare a casei, preferatul Cainilor este stilul Minimalist, alegand sa-si doteze casa doar cu strictul necesar: piese de mobilier care ocupa minim de spatiu, dar au capacitate maxima de depozitare. De fapt, Cainii sunt adeptii caselor spatioase si cat mai aerisite. (citeste si mobilier in stil minimalist)

In casele nativilor din zodia Cainelui veti gasi intotdeauna mobilier transformabil si rabatabil: rafturi si biblioteci mobile, dulapuri ce pot fi transformate in paturi de dormit etc.

Canapelele si fotoliile simple, in linii drepte, forme geometrice si in culori deschise, fara imprimeuri sunt preferatele Cainilor. Toate celelalte piese de mobilier prezente in casele lor trebuie sa aiba design simplist, nimic greoi sau masiv.

Pentru placarea pardoselilor cea mai potrivita solutie o reprezinta parchetul laminat, pe care pot fi asternute cateva covoare de mici dimensiuni intr-o singura nuanta. Uneori, Cainii aleg sa-si placheze pardoseala in placi ceramice ce imita dusumeaua sau parchetul.

Pentru iluminatul decorativ Cainii aleg aplice discrete sau chiar spoturi incastrate in tavan, iar pentru decorarea geamurilor – jaluzele sau storuri romane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *