Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Nativii din zodia Cainelui si amenajarile interioare


mobier minimalistDespre nativii din zodia Cainelui se spune ca sunt loiali, devotati, intelegatori si materialisti.


Dintre toate stilurile de amenajare a casei, preferatul Cainilor este stilul Minimalist, alegand sa-si doteze casa doar cu strictul necesar: piese de mobilier care ocupa minim de spatiu, dar au capacitate maxima de depozitare. De fapt, Cainii sunt adeptii caselor spatioase si cat mai aerisite. (citeste si mobilier in stil minimalist)

In casele nativilor din zodia Cainelui veti gasi intotdeauna mobilier transformabil si rabatabil: rafturi si biblioteci mobile, dulapuri ce pot fi transformate in paturi de dormit etc.

Canapelele si fotoliile simple, in linii drepte, forme geometrice si in culori deschise, fara imprimeuri sunt preferatele Cainilor. Toate celelalte piese de mobilier prezente in casele lor trebuie sa aiba design simplist, nimic greoi sau masiv.


Pentru placarea pardoselilor cea mai potrivita solutie o reprezinta parchetul laminat, pe care pot fi asternute cateva covoare de mici dimensiuni intr-o singura nuanta. Uneori, Cainii aleg sa-si placheze pardoseala in placi ceramice ce imita dusumeaua sau parchetul.

Pentru iluminatul decorativ Cainii aleg aplice discrete sau chiar spoturi incastrate in tavan, iar pentru decorarea geamurilor – jaluzele sau storuri romane.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii