Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Taurul si amenajarile interioare

decoratiuni taur

Cateva dintre trasaturile de baza are zodiei Taur sunt: tenacitatea, stabilitatea, rabdarea si capacitatea mare de munca. Casa Taurilor este cetatea in care se retrag pentru odihna si relaxare.


Pe de alta parte, taurii sunt recunoscuti ca fiind extrem de materialisti si ca luxul si confortul personal sunt extrem de importante pentru ei. Intotdeauna isi vor amenaja casa conform ultimelor tendinte in materie de decorarea interioarelor. Multi dintre ei aleg drept modele de stil casele vedetelor, vazute in reviste sau emisiuni tv.

Culoarea. Desi originala, alegerea combinatiilor cromatice trebuie sa fie armonioasa. Taurii nu suporta lipsa armoniei. Culorile potrivite acestei zodii sunt verdele, galbenul, portocaliul si nuantele acestora.

Pornirile creative ale Taurilor pot aduce la rezultate cel putin neobisnuite, de exemplu: verde smarald in asociere cu portocaliu sau violet cu verde olive etc.

Stilul. Cel mai potrivit stil de amenajare a casei pentru reprezentantii zodiei Taur este stilul country. Insa deseori, contrar duritatii ce ii caracterizeaza, Taurii aleg sa-si decoreze casa in stil romantic – un stil de o eleganta deosebita, plin de imprimeuri florale, culori pastelate, mobilier pictat etc.

Locul preferat din casa al Taurilor

Confortul este cuvantul de la care trebuie pornita orice idee de amenajare a casei Taurilor. De aceea, locul preferat al acestora este dormitorul dotat cu un pat imens si cu o saltea moale si confortabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *