Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Balantei si amenajarile interioare

zodia balanta amenajari casa

Pentru echilibrata Balanta cel mai potrivit decor il reprezinta o casa amenajata elegant, fara excese de vreun fel. E drept ca multe Balante reusesc sa adune in jurul lor tot felul de lucruri care le pot aglomera casa si asta numai pentru ca le este greu sa se decida la care dintre ele sa renunte.


Culoare. Din gama de culori calde, Balantelor li se potrivesc nuantele ciocolatiu, cafea cu lapte, iar din gama rece – albastrul intens, liliachiul si griul. In general, Balantele prefera culorile si nuantele pastelate si cuminti.

Stil. Balantele prefera stilul clasic ce exprima rafinament, simplitate si eleganta. Insa din nou, din cauza eternei sale nehotarari, le ia mult timp sa se decida asupra directiei de amenajare a propriei case.

Pornind de la ideea ca nativii acestei zodii adora incaperile spatioase, o sugestie ar fi utilizarea oglinzilor in decorarea casei lor, acestea contribuind la marirea spatiului. Din acelasi motiv locuinta Balantei e dotata cu putine piese de mobilier. De cele mai multe ori fiind vorba despre mobilier clasic, destul de scump si extrem de bine finisat.

Balantele adora incaperile luminoase si de aceea aleg sa-si decoreze si sa-si mobileze casa in culori deschise: crem, bej, roz-pal, vernil, somon, cafea cu lapte etc.

Nativii din zodia Balanta adora florile si plantele in general. Din casa lor inundata de lumina nu vor lipsi tot felul de ghivece si vaze pline de verdeata care vor inviora si mai mult interiorul locuintei.

Locul preferat din casa

Balanta, fire creativa si ganditoare, se simte cel mai bine in biroul personal de acasa. Biroul este spatiul in care Balanta se retrage in liniste pentru a reflecta in vederea luarii unei decizii, problema extrem de dificila pentru reprezentantii acestui semn zodiacal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *