Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Zodia Bivol si amenajarile interioare


zodia bivol amenajariBivolul este definitia stabilitatii si a fortei interioare. Persoanele nascute sub acest semn al zodiacului chinezesc sunt integre si pline de bun-simt.


Stilul potrivit nativilor zodiei Bivol este cel clasic englezesc, cu tavane inalte si camere largi si spatioase. Mobilierul potrivit acestui tip de amenajare este solid, simplu si placut privirii. Pe placul Bivolilor sunt piesele de mobilier din lemn masiv cu incrustatii de alama.

Pentru placarea pardoselilor, daca bugetul le permite, Bivolii aleg parchetul masiv cu model complicat, pe cat posibil de rar, poate chiar unicat.

In locul lavabilei sau a tapetului, cei nascuti in anul Bivolului aleg sa-si imbrace peretii in stofe de calitate. In cazul in care totusi prefera varianta vopselei lavabile pentru finisarea peretilor, fiti siguri ca nu le vor lipsi cateva goblenuri frumos inramate. In general, casele Bivolilor abunda de tot felul de textile si tesaturi bogate.


Dormitorul nativilor din zodia Bivol

Pentru dormitorul matrimonial cea mai buna solutie o reprezinta, desigur, un baldachin deasupra patului, iar draperiile trebuie sa fie opace, din catifea sau orice fel de tesatura scumpa si densa.

Sursele de iluminat sunt si ele opulente si luxoase: lustre, candelabre, sfesnice sau aplice din fier forjat, bronz cu abajururi din sticla groasa si opaca.

Accesoriile prezente in casa oricarui nativ al zodiei Bivol sunt cartile, bibelourile si vasele din portelan, asezate cu bun-gust in vitrine sau rafturi frumos finisate.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii