Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Zodia Calului si amenajarile interioare. Stilul modern


living modern zodia calUn spirit dinamic, greu de domolit, Calul este considerat simbolul fericirii absolute. Nativului Cal i se potriveste stilul modern de amenajare a casei: comod, practic si usor de reamenajat, pastrandu-si permanent gradul inalt de functionalitate.


Cei nascuti in zodia Calului au nevoie de incaperi spatioase, bine aerisite. In casele lor nu-si au locul piesele de mobilier de mari dimensiuni. Cele mai potrivite fiind dulapurile incastrate, mesele rabatabile, rafturile si bibliotecile mobile sau comodele dotate cu roti. Cel mai important este ca toate piesele de mobilier si elementele de decor sa se imbine armonios.

Accesorii si decoratiuni pentru nativii din zodia Cal

Accesoriile si decoratiunile bogate in detalii si culori vii completeaza tabloul casei nativilor din zodia Calului: tablouri in rame aurite si frumos sculptate, lustre deosebite, vaze etc. Insa toate aceste elemente de decor trebuie sa fie doar accente ale intregului ansamblu, nimic care sa aglomereze casa activului Cal, limitandu-i astfel posibilitatea de miscare.


Pentru decorarea peretilor, Caii aleg culorile neutre in nuante deschise si luminoase.

Pardoseala poate fi placata cu parchet iar covoarele trebuie sa fie cat mai simple, fara imprimeuri si in tonuri pale, neutre.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii