Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Caprei si amenajarile interioare

stil modern zodia caprei

Nativii din zodia Caprei au gusturi fine si adora sa se inconjoare de lucruri de calitate. Stilul de amenajare potrivit lor este cel modern.


Alegand stilul modern de amenajare a locuintei, Caprele isi pot pune in practica fanteziile in domeniul decoratiunilor interioare. Bazandu-se pe spiritul lor artistic Caprele aleg mobilier si elemente de decor cu forme usor rotunjite sau curbate, liniile curgatoare, creand in casa o atmosfera calda si primitoare.

Toate piesele de mobilier din casa celor nascuti in zodia Caprei sunt din lemn natural si sunt definite de rafinament si eleganta: mese rotunde, fotolii, canapele si bufete cu forme unduitoare, scaune cu spatare si picioare rotunjite etc.

De cele mai multe ori nativii din zodia Caprei aleg parchetul masiv, poate chiar cu incrustatii in lemn natural. Daca bugetul nu le permite, se orienteaza catre parchetul laminat de calitate, care il imita foarte bine pe cel natural.

Pentru ornarea si finisarea peretilor cei nascuti in zodia Caprei aleg deseori decoruri cu elemente florale stilizate: tapet, abtibilduri si altele.

Corpurile de iluminat, din fier forjat, din lemn sau din bronz se asorteaza deseori cu oglinzi in rame neregulate, sculptate minutios.

Casa nativilor din zodia Caprei este un exemplu de asimetrie si imbinare a diverselor texturi si forme: combinatii de lemn cu fier forjat, elemente de sculptura rafinata, vitralii scumpe etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *