Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Zodia Caprei si amenajarile interioare


stil modern zodia capreiNativii din zodia Caprei au gusturi fine si adora sa se inconjoare de lucruri de calitate. Stilul de amenajare potrivit lor este cel modern.


Alegand stilul modern de amenajare a locuintei, Caprele isi pot pune in practica fanteziile in domeniul decoratiunilor interioare. Bazandu-se pe spiritul lor artistic Caprele aleg mobilier si elemente de decor cu forme usor rotunjite sau curbate, liniile curgatoare, creand in casa o atmosfera calda si primitoare.

Toate piesele de mobilier din casa celor nascuti in zodia Caprei sunt din lemn natural si sunt definite de rafinament si eleganta: mese rotunde, fotolii, canapele si bufete cu forme unduitoare, scaune cu spatare si picioare rotunjite etc.

De cele mai multe ori nativii din zodia Caprei aleg parchetul masiv, poate chiar cu incrustatii in lemn natural. Daca bugetul nu le permite, se orienteaza catre parchetul laminat de calitate, care il imita foarte bine pe cel natural.


Pentru ornarea si finisarea peretilor cei nascuti in zodia Caprei aleg deseori decoruri cu elemente florale stilizate: tapet, abtibilduri si altele.

Corpurile de iluminat, din fier forjat, din lemn sau din bronz se asorteaza deseori cu oglinzi in rame neregulate, sculptate minutios.

Casa nativilor din zodia Caprei este un exemplu de asimetrie si imbinare a diverselor texturi si forme: combinatii de lemn cu fier forjat, elemente de sculptura rafinata, vitralii scumpe etc.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii