Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Capricorn si amenajarile interioare

design living clasic

Ieri am prezentat preferintele zodiei Sagetator in materie de amenajari si decoratiuni interioare iar astazi vom vorbi despre preferintele zodiei Capricorn, care sunt extrem de conservatori, spre deosebire de nativii din Sagetator.


Capricornii sunt extrem de legati de casa, de tot ce inseamna camin si caldura lui. De aceea in casa lor gasiti tot ce ajuta la crearea confortului. Casa Capricornilor e construita pe o fundatie solida, are o usa trainica si rezistenta, cele mai comode canapele, cel mai moale si pufos covor, iar lumina suficient de puternica cat sa le lumineze ziua si destul de difuza cat sa induca starea de intimitate necesara unei seri petrecute in sanul familiei.

Culoare. Combinatia ideala de culori pentru cei nascuti in zodia Capricornului este creata din imbinarea culorilor alb, negru, verde, rosu, albastru sau bej. In cele mai multe cazuri, Capricornii mizeaza pe combinatiile si contrastele clasice de alb-negru sau negru cu bej.

Stil. Conservatorii Capricorni sunt, desigur, adeptii stilului clasic, atat in viata personala cat si in amenajarea propriei case. Culorile, formele si decorurile caracteristice stilului clasic sunt pe placul inimii nativilor din zodia Capricorn.

Locul preferat din casa, pentru nativii din zodia Capricorn

Capricornii sunt recunoscuti ca fiind persoane extrem de muncitoare si se simt bine oriunde este nevoie de ajutorul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *