Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Cocosului si amenajarile interioare. Stilul minimalist scandinav

living decoratiuni lemn

Desi extravagant din fire, Cocosul prefera casele amenajate in stil minimalist scandinav, care imbraca locuinta in materiale naturale, cu un minim de decor si finisaje cat mai simple.


Locuinta ideala pentru nativii din zodia Cocosului este o casa in mediu rural, departe de forfota si zumzetul marilor orase.

Cocosul se simte extrem de confortabil in casutele cochete si intime din lemn, imbracate in lambriuri, cu pardoseli de dusumea. Pana si scara de acces la etajul superior poate fi din lemn natur, nevopsit si fara niciun fel de element decorativ.

Mobilierul preferat de nativii zodiei Cocos

Mobilierul din casele celor nascuti in zodia Cocosului pastreaza aceeasi linie simpla si naturala: nuante cat mai deschise si texturi naturale. Materia prima folosita in fabricarea mobilei din casele Cocosilor este, desigur, lemnul. Mobilierul scandinav este fabricat, de regula, din lemn de pin – un lemn moale si usor.

Criteriul de baza in alegerea mobilei este functionalitatea. Cocosii vor cauta intotdeauna latura practica a pieselor de mobilier, lasand pe plan secund aspectul. Mobila care ocupa putin spatiu, fiind in acelasi timp extrem de utila si incapatoare, ii va cuceri pe nativii din zodia Cocosului.

Asadar, piesele de mobilier trebuie sa fie dotate cu sertare si tot felul de nise de depozitare in care sa se poata depozita cat mai multe lucruri.

Foarte indragita de catre Cocosi este mobila modulara sau rabatabila.

In calitate de elemente de decor Cocosii se multumesc cu cateva covoare moi, in tonuri neutre si lampadare sau aplice cu lumina calda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *