Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Fecioara si amenajarile interioare

amenajari fecioara

Extrem de perseverente si meticuloase, Fecioarele nu sunt genul care sa se lase prada visarii ci prefera sa actioneze, indiferent de domeniul de activitate. Zodia Fecioara este unul dintre cele mai fixe semne din intreg zodiacul. Adora ordinea, disciplina, sunt spirite practice si extrem de atente la detalii.


Casa Fecioarelor este un exemplu de ordine si curatenie.

Fecioarele prefera mai degraba serile linistite si retrase decat intalnirile zgomotoase cu prietenii sau colegii. Casa Fecioarelor este oaza lor de liniste si reculegere.

Fecioara este un semn de pamant, de aceea locuinta ideala pentru nativii acestei zodii este o casa in sanul naturii, inconjurata de flori si verdeata.

Majoritatea Fecioarelor adopta un stil de viata sanatos, adora plantele si aerul curat.

Ce prefera nativul din zodia Fecioara in materie de amenajari interioare

Interiorul casei unei Fecioare trebuie sa fie functional, practic, confortabil si foarte bine planificat si impartit. Absolut tot ce alege Fecioara pentru amenajarea propriei case este destinat pentru a-i usura viata de zi cu zi.

Culoare. In casa Fecioarei domneste armonia culorilor si a stilului. Reprezentantii acestei zodii prefera nuantele de bej, roz, vernil, evitand, in general, culorile reci.

Dintre variantele de combinatii cromatice Fecioarele prefera asocierea culorii bej cu nuante de maro (culori calde) sau a albastrului cu griul (varianta rece).

Stil. Data fiind firea practica a nativilor din zodia Fecioara, stilul potrivit lor este cel minimalist. Alte sugestii de stil pe gustul Fecioarelor: high-tech, asiatic, scandinav etc.

In multe cazuri, Fecioarele aleg sa imbine interioarele moderne cu obiecte achizitionate din magazinele de antichitati sau mostenite de la parinti si bunici obtinand astfel o casa cu un interior elegant. Fecioarele prefera mobilierul practic, functional si cu aspect simplu si elegant.

Locul preferat din casa, al nativilor din zodia Fecioara

Fecioarele isi petrec intreaga zi facand ordine si curatenie, gasind intotdeauna cate ceva de corectat, de aranjat, de lustruit. Din punct de vedere astrologic, locul ideal in casa pentru reprezentantii acestei zodii este bucataria.

Daca ajungeti intr-o casa a carei bucatarie este cea mai frumoasa, utila, curata si iubita incapere a intregii locuinte, sa stiti ca gospodina casei este o Fecioara veritabila.

Un răspuns la “Zodia Fecioara si amenajarile interioare”

„sa stiti ca gospodina casei este o Fecioara veritabila” Credeti ca si Pestii pot fi gospodari veritabili?… Nu depinde de Pisica ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *