Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Gemeni si amenajarile interioare

amenajari zodia gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru firea lor schimbatoare. Tocmai de aceea casa lor trebuie sa fie gandita in asa fel incat sa suporte usor reamanajarea mobilierului si a decorului in general.


Sa nu va surpinda casele Gemenilor in care se gasesc tot felul de obiecte, de la cele mai mici si neinsemnate, pana la unele de mare valoare, toate aruncate intr-o mare dezordine. Dezordine bine organizata, vor spune ei.

Gemenii, cu natura lor duala, in permanenta cautare de nou, prefera mobilierul usor, mobil si extrem de modern. Au nevoie de incaperi spatioase, luminoase si foarte bine aerisite. Sunt permanent la curent cu cele mai noi inventii in domeniul tehnologiei si nu rateaza ocazia sa-si doteze casa cu aparatura de ultima generatie.

Culoare. Gemenii sunt plini de idei, foarte spontani si creativi, culoarea lor preferata este bleul sau albastrul, care le stimuleaza pornirile creative si imaginatia.

Stil. Nativii zodiei Gemeni prefera stilurile exotice: african, marocan, cu influente indoneziene, orientale etc. De multe ori, Gemenii mai copti aleg stilul clasic de amenajare a interiorului propriei case.

Locul preferat, al gemenilor, din casa

Stiuta fiind curiozitatea Gemenilor, acestia nu-si pot imagina viata fara a fi la curent cu toate noutatile. Iata si motivul pentru care locul preferat de acesti nativi este in preajma surselor de informare: calculator, televizor, biblioteca etc. Asadar, Gemenii se vor simti foarte bine atat intr-un living dotat cu aparatura video-tv cat si in propriul birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *