Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Iepurelui si amenajarile interioare. Retro?

stil retro

Personaj calm si asezat, nativul din zodia Iepurelui se simte in largul lui intr-o casa ce degaja caldura si familiaritatea stilului Retro.


Desi cauta sa-si decoreze casa in stilul locuintelor din a doua jumatate a secolului trecut, Iepurii trebuie sa se asigure ca nu le vor lipsi toate ingredientele epocii moderne: aparatura electrocasnica de ultima generatie si tot felul de gadgeturi utile.

Lemnul natural si formele rotunjite, curbate si bombate sunt caracteristicele pieselor de mobilier din casa celor nascuti in zodia Iepurelui: oglinzi ovale, scaune si fotolii cu spatare ovale sau rotunjite, fotolii si canapele in forma de scoica etc.

Iepurii se vor simti bine in orice locuinta din care lipsesc unghiurile ascutite si liniile drepte. Daca ar fi sa aleaga modelul in care sa fie executata scara interioara, cu siguranta vor alege scarile circulare in detrimentul celor drepte.

In casele nativilor din zodia Iepurelui veti intalni o multime de elemente decorative: basoreliefuri, sculpturi pe tavan, plafoane decorative false, tablouri si oglinzi in rame sculptate, candelabre cu diverse ornamente etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *