Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Leului si amenajarile interioare

amenajare zodia leu

Leul este unul dintre cei mai narcisisti nativi ai zodiacului si adora sa fie admirat. De aceea musafirii trebuie sa-i laude casa si felul in care este amenajata.


Nativul din zodia Leu va alege intotdeauna cele mai scumpe piese de mobilier si accesorii pentru decorarea propriei case. Chiar si in cazurile in care bugetul nu le permite sa epateze prin lux, Leii vor gasi intotdeauna solutii de a fi originali, sa-si doteze casa cu ceva deosebit pentru a sublinia ca doar in casa lor poate exista acel ceva nemaintalnit.

Luxul si opulenta sunt atributele Leului

Fie ca vorbim despre o vaza extrem de scumpa, fie ca vorbim despre o tapiterie lucrata manual la comanda sau despre un candelabru de cristal extrem de scump, totul trebuie sa exprime putere si bogatie.

Fiind o zodie de foc, din casa Leului nu poate lipsi un semineu impozant cu care acesta se va mandri in fata musafirilor si a invitatilor sai.

Culoare. Leul prefera culorile nobile, puternice care se pot combina cu usurinta: albastrul intens, portocaliul, maroul, bejul si desigur culoarea rosie in combinatie cu auriul.

Stil. In mod cert, stilul oriental si mai ales cel japonez cu simplitatea sa caracteristica nu i se potriveste focosului Leu. Insa stilurile care emana putere, eleganta si rafinament sunt pe placul acestui nativ: stilul clasic, stilul modern, high-tech, african sau marocan (mai ales pentru ca aici predomina culorile calde, specifice acestui semn zodiacal) etc.

Locul preferat din casa

Leul se simte bine in orice incapere in care poate sta tolanit confortabil in fata unui televizor. Important este ca acea incapere sa fie decorata in culorile focului si sa emane caldura atat de draga nativilor din zodia Leu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *