Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Maimutei si amenajarile interioare. Stilul Eclectic

stil eclectic

Maimuta este considerat cel mai intelept animal zodiacului chinezesc. Sarmant si surprinzator, nativul Maimuta prefera stilul Eclectic de amenajare a locuintei care-i ofera ocazia sa imbine piese de mobilier si elemente din stiluri complet diferite.


De pilda, un colt al livingului din casa nativului Maimuta poate fi amenajat in stil high-tech (mobilier cu accente metalice si rafturi din sticla), in timp ce restul incaperii abunda de piese de anticariat.

Amenajarea casei in stil Eclectic necesita o doza considerabila de echilibru, imaginatie si bun-gust. Astfel, o masa in stil Country sau Provence poate fi inconjurata de scaune ce provin din culturi si stiluri diferite, avand ca singur element comun culoarea. Rezultatul va fi, cu siguranta, pe masura asteptarilor: spectaculos si unic.

In lipsa bunului gust si a imaginatiei, imbinarea a doua sau mai multe stiluri diferite poate parea cel putin haotica, creand senzatia unui targ in care se gasesc obiecte din diferite epoci, aranjate alandala.
Aici intervine capacitatea si talentul Maimutei de-a gasi numitorul comun al pieselor de mobilier si al elementelor de decor apartinand stilurilor complet diferite, pentru a obtine o casa surprinzatoare, dar si armonioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *