Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Zodia Maimutei si amenajarile interioare. Stilul Eclectic


stil eclecticMaimuta este considerat cel mai intelept animal zodiacului chinezesc. Sarmant si surprinzator, nativul Maimuta prefera stilul Eclectic de amenajare a locuintei care-i ofera ocazia sa imbine piese de mobilier si elemente din stiluri complet diferite.


De pilda, un colt al livingului din casa nativului Maimuta poate fi amenajat in stil high-tech (mobilier cu accente metalice si rafturi din sticla), in timp ce restul incaperii abunda de piese de anticariat.

Amenajarea casei in stil Eclectic necesita o doza considerabila de echilibru, imaginatie si bun-gust. Astfel, o masa in stil Country sau Provence poate fi inconjurata de scaune ce provin din culturi si stiluri diferite, avand ca singur element comun culoarea. Rezultatul va fi, cu siguranta, pe masura asteptarilor: spectaculos si unic.

In lipsa bunului gust si a imaginatiei, imbinarea a doua sau mai multe stiluri diferite poate parea cel putin haotica, creand senzatia unui targ in care se gasesc obiecte din diferite epoci, aranjate alandala.
Aici intervine capacitatea si talentul Maimutei de-a gasi numitorul comun al pieselor de mobilier si al elementelor de decor apartinand stilurilor complet diferite, pentru a obtine o casa surprinzatoare, dar si armonioasa.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii