Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Mistretului si amenajarile interioare

dormitor stil country

Mistretul este extrem de atasat de familie si de persoanele apropiate. Stilul care i se potriveste perfect este Country – cald si intim, care emana traditie si valori familiale in fiecare colt al casei.


Pentru ca este fascinat de noile tehnologii, Mistretul alege varianta modernizata a stilului Country. In casa nativului Mistret veti descoperi impletirea perfecta a ultimelor inventii in domeniul aparaturii audio-video cu mobilier si accesorii rustice.

Mistretii aleg materialele naturale pentru decorarea si finisarea casei: lemn, bumbac, in, lut, fier forjat etc. Toate aceste materiale emana caldura si fac din casa Mistretilor un camin primitor si confortabil, perfect pentru intalnirile cu cei apropiati.

Mobilierul preferat de nativii din zodia Mistret

Mobilierul potrivit acestui stil de amenajare este obligatoriu din lemn masiv, cu manere din fier forjat sau alama, cu aspect invechit si forme line.

Canapelele sunt imbracate in stofe naturale cu imprimeuri florale sau in carouri. Totul trebuie sa transmita liniste, relaxare, caldura si bucurie de viata.

Pardoseala potrivita stilului Country este din lemn (parchet sau dusumea) sau din ceramica (gresie) cu aspect uzat, invechit. Pe pardoseala invechita se potrivesc excelent covorasele impletite din iuta.

Accesoriile si decoratiunile din locuinta celor nascuti in zodia Mistretului sunt fie piese de anticariat, pline de istorie, fie obiecte stilizate pentru a parea ca sunt vechi si pline de istorie: farfurii si cescute din portelan sau lut, vaze din alama, cufere din lemn cu elemente din fier forjat, pernute colorate imbracate in fete de perna lucrate manual, cuverturi in nuante pastelate etc.

In varianta ideala, din casa nativului Mistret nu lipseste un semineu placat cu piatra naturala si lemn masiv.

Citeste si despre mobilierul in stil country

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *