Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Pesti si amenajarile interioare

pesti amenajari

Cei mai sensibili reprezentanti ai intregului zodiac, Pestii, sunt firi romantice, extrem de sensibile, impresionabile si deseori introvertiti.


Culoare. Mobilierul practic, simplu si functional din casele Pestilor se imbina perfect cu paleta de culori pastel aleasa de nativii acestei zodii pentru a-si crea propriul univers. Adadar, Pestii se vor simti in largul lor in incaperi decorate in culori calde si delicate: bej, vernil, bleu pal, galben pai, culoarea piersicii etc.

Stil. Pentru ca cei mai multi dintre Pesti sunt profund preocupati de latura spirituala a vietii, casa lor capata deseori o aura de mister. De aceea, stilurile potrivite Pestilor sunt Country sau Provence, care sunt pline de tot felul de cosulete si cutiute in care acestia isi pot ascunde de ochii curiosilor micile comori sau stilul oriental – cu clopotei, tamaie sau pernute brodate cu fir auriu.

Pasiunea pentru decorare dusa la extrem ii face pe Pesti sa se trezeasca intr-o casa ce aminteste de magazinele de suveniruri.

Oricare ar fi alegerea stilistica si oricat de plina de nimicuri, pentru Pesti casa este micul lor refugiu.

Locul preferat din casa, pentru nativii din zodia Pesti

Pestii sunt extrem de legati de elementul Apa din care face parte si semnul lor zodiacal. Le priesc clipele lungi petrecute in baie unde isi pot reincarca bateriile. In casele majoritatii Pestilor se gaseste cel putin un acvariu frumos amenajat in preajma caruia acestia se relaxeaza deseori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *