Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Racului si amenajarile interioare

zodia rac decoratiuni

Racii sunt persoane sociabile, comunicative, sensibile si impresionabile insa latura lor romantica ii indeamna sa caute locurile retrase in care sa se retraga alaturi de persoanele dragi lor. De aceea Racii isi vad propria casa ca pe un refugiu.


Racii, persoane introvertite, adora obiectele incarcate de traditii si istorie si aleg sa-si decoreze casa cu obiecte de mare valoare sentimentala ce reflecta din viata familiei si a stramosilor sai. Alti nativi pot cataloga toate aceste obiecte drept vechituri, insa nu si Racii. Casa Racilor este plina de tot felul de lucruri mostenite de la unchi, matusi, bunici si parinti.

amenajare rac acvariu

Culoare. Nativii zodiei Rac aleg culorile „cuminti”: albastru, roz inchis, maro etc. Aceste culori se potrivesc excelent cu perdele diafane si accesorii rafinate. O alta culoare potrivita Racilor este argintiul, foarte usor de asortat cu nuantele amintite mai sus.

Zodia Racului este una dintre zodiile de apa si de aceea casa ideala pentru nativii acestei zodii este cea situata pe malul unui lac. In cazul in care acest lucru este greu de realizat, le recomandam sa investeasca intr-o mini cascada in gradina casei sau sa-si achizitioneze o mini fantana arteziana pe care o pot monta in living. O alta sugestie este amenajrea unui acvariu intr-una dintre incaperile casei.

Racii nu sunt tocmai prietenosi cu lumina puternica si din acest motiv trebuie sa investeasca in draperii opace ce pot bloca, la nevoie, patrunderea razelor de soare in incapere.

Locul preferat din casa

Firi sentimentale, Racii sunt foarte legati de familie si de aceea orice loc din casa unde se aduna toti membrii familiei poate fi locul lor preferat: bucataria, diningul sau livingul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *