Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Sagetator si amenajarile interioare

mobila high tech alb rosu

Reprezentantii zodiei Sagetator sunt personalitati energice, stralucite si in permanenta miscare. Acestia simt frecvent nevoia de schimbare in casa si daca nu-si permit reamenajarea totala a locuintei, incearca macar sa schimbe locul pieselor de mobilier. Altfel se plictisesc si pierd din spiritul creativ.


Culoare. Sagetatorii se simt bine in casele decorate in culori vii si pline de viata: albastru, nuante de galben si bej, vernil sau portocaliu.

Stil. Mobilierul modular, rabatabil si transformabil a fost inventat parca special pentru Sagetatori. Veti gasi in casele lor scaune usor manevrabile, rafturi dotate cu roti pentru deplasare usoara, mesele rabatabile si tot felul de alte piese de mobilier ce pot fi montate si demontate dupa pofta inimii energicului Sagetator.

Toate astea se adauga la aparatura de ultima generatie nelipsita din casa nativului din zodia Sagetator. Prin urmare, stilul care intruneste toate cerintele si se pliaza dupa nevoile acestei zodii este high-tech.

Locul preferat din casa, pentru nativul Sagetator

Sagetatorii sunt absolut multumiti de orice incapere sau camera a casei cata vreme sunt inconjurati de lucruri moderne si tot felul de obiecte aduse din tari exotice – fie ca vorbim despre un covor persan, un set de mobilier din lemn de bambus sau de o vaza chinezeasca de portelan.

Cum spuneam si mai sus, Sagetatorii sunt in permanenta miscare si simt constant nevoia de schimbare, asa ca au mereu senzatia de nou chiar si in propria lor locuinta.

Un răspuns la “Zodia Sagetator si amenajarile interioare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *