Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Scorpion si amenajarile interioare

amenajari zodia scorpion

Scorpionul este un semn puternic care adora stabilitatea. Deseori nativii din zodia Scorpion aluneca in butoiul cu melancolie si cauta refugiu si izolare.


Din acest motiv casa ideala pentru Scorpioni ar fi un castel izolat, insa cum acest lucru nu prea este posibil, ar trebui sa aleaga fie o casa in afara aglomeratiei urbane, fie un apartament spatios cu tavane inalte si pereti grosi si bine antifonati.

Scorpionii gandesc in cel mai mic detaliu decorul propriei case si abia dupa ce totul este calculat la milimetru incep amenajarea propriu-zisa.

Iar rezultatul merita vazut: canapele din piele, tapet cu insertii aurii, plinte din bronz, mult bordo, violet si rosu, toate asortate cu albastru inchis.

Scorpionii adora sa epateze iar locuintele ce emana lux sunt pe masura personalitatii lor.

Nativii acestei zodii au puterea de a influenta aura casei si starea de spirit a locuitorilor ei. Cu alte cuvinte, daca Scorpionii sunt bine dispusi, toata casa radiaza de bucurie iar daca Scorpionul are o zi proasta, in mod cert si ceilalti locuitori ai casei vor simti acelasi lucru.

Culoare. In mod cert, culoarea rosie, simbolul iubirii si al pasiunii, este preferata Scorpionilor. Prin urmare, nu are cum sa lipseasca din casa lor. Alte culori des intalnite in casele nativilor din zodia Scorpion sunt: bordo, caramiziu si nuantele lor.

Astrologii le recomanda Scorpionilor folosirea nuantelor de rosu in calitate de accente cromatice si nu pe suprafete mari. Pentru relaxare si liniste li se recomanda verdele inchis.

Stil. Mobilierul si finisajele preferate de Scorpioni sunt caracteristice stilului clasic de amenajare si decorare a acasei. Insa si stilurile exotice cu accentele lor de culori calde se numara printre stilurile potrivite Scorpionilor. Intotdeauna veti gasi in casele reprezentantilor acestei zodii cate un element cel putin neobisnuit: un craniu uman, o pasare impaiata sau o blana de urs aruncata pe jos.

Deseori Scoprionii nu aleg un stil unitar pentru toata casa ci decoreaza fiecare camera diferit. De pilda: baia in stil minimalist, bucataria in stil high-tech iar dormitorul in stil romantic.

Si stilul marin care exprima puterea si energia elementului apa este extrem de apropiat sufletului nativilor zodiei Scorpion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *