Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Sobolanului si amenajarile interioare. Stilul clasic

baie stil clasic modern

Nativii din anul Sobolanului sunt persoane intelepte, carismatice si carora le place rafinamentul. Stilul clasic cu accente moderne li se potriveste cel mai bine dintre toate celelalte stiluri de amenajare a casei.


Sobolanii admira eleganta, severitatea si simetria stilului clasic. Absolut toate elementele acestui stil de amenajare si decorare a casei sunt perfect proportionate si aranjate intr-o ordine fara cusur.

Mobilierul

Mobilierul potrivit nativilor din zodia Sobolanului este cel realizat din lemn in nuante deschise, natur, cat se poate de simplu si sobru. Elementele de decor ale mobilierului pot fi, cel mult, din fier sau sticla: manere metalice cu filigran de argint si vitrine cu rafturi de sticla, pentru expunerea colectiei de portelanuri pretioase.

Toate acestea se potrivesc de minune cu parchetul masiv al pardoselii, creand o incapere ce degaja stil si bun gust.

In completarea pieselor de mobilier vin masutele de cafea cu blat din sticla asezate in fata canapelelor elegante, imbracate in tapiterii scumpe, oglinzile in rame aurite sau draperiile de matase in nuante moi.

Sursele de iluminat trebuie sa fie si ele in ton cu restul incaperii. Asadar, pentru a multumi gustul celor nascuti in anul Sobolanului, cea mai potrivita solutie o reprezinta lustrele si aplicele din sticla sau cristal.

Citeste si Mobilierul in stil clasic. Mobila simpla si eleganta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *