Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Tigrului si amenajarile interioare

mobila high tech alb rosu

Aventurierul Tigru detesta monotonia si este manat de entuziasm. Intotdeauna cauta sa fie la curent cu noutatile in materie de amenajari interioare. Stilul care i se potriveste perfect este high-tech.


Rafturi metalice, dulapuri din plastic, nichel, neoane, intercalari ale suprafetelor lucioase cu cele mate, iata, pe scurt, cum arata casa ideala pentru cei nascuti in zodia Tigrului. Absolut toate piesele de mobilier si elementele de decor au mai degraba aspect de obiecte concepute pentru amenajarea unui birou.

Corpurile de iluminat sunt incastrate in scafe montate pe tavan sau in elementele de mobilier. Ferestrele sunt dotate cu jaluzele de aluminiu, iar covoarele lipsesc, de regula.

Chiar daca stilul high-tech nu i se potriveste oricui, fiind departe de stilurile traditionale, familiare tuturor, Tigrii merg mai departe, utilizandu-l pentru a recrea, de pilda, atmosfera din romanele fantastice ale lui Jules Verne. Imaginatia imbinata cu materialele si tehnologia de ultima generatie fac din casa Tigrilor un spatiu dinamic si activ.

Lemnul, textilele si parchetul masiv sunt inlocuite in casele Tigrilor de nichel, plastic, sticla si ceramica.

Citeste si despre Mobilierul in stil High-Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *