Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Zodia Varsator si amenajarile interioare

decor varsator

Reprezentantii zodiei Varsator nu suporta incaperile intunecoase, fara lumina pentru ca le dau senzatia de sufocare. Prin urmare, camerele mari cu ferestre largi si luminoase sunt exact ce le trebuie Varsatorilor ca sa se simta in elementul lor – Aerul.


Culoare. Varsatorii sunt deschisi tuturor combinatiilor cromatice, insa cele mai potrivite lor sunt galbenul-lamaie, rozul, violetul, toate in combinatii curajoase, neobisnuite.

Stil. Dintre toate stilurile, cel mai apropiat reprezentantilor zodiei Varsator este stilul high-tech, despre care am tot vorbit in ultima vreme. In general, Varsatorii prefera stilurile moderne, avangardiste de amenajare si decorare a casei.

Nativii din Varsator sunt recunoscuti pentru excesele pe care le fac. Desigur ca este foarte probabil sa greseasca si in decorarea propriei case. Pot, de pilda, sa orneze monitorul calculatorului personal cu un mileu crosetat de strabunica, pentru ca le pare rau sa-l arunce sau sa mai gasiti printr-o camara undeva un fier de calcat vechi ce functioneaza pe baza de carbuni incinsi (si pentru prezenta fierului vechi intr-o casa ultramoderna, Varsatorii vor gasi o explicatie plauzibila).

In casa Varsatorilor veti intalni diverse obiecte cu forme neobisnuite aranjate si imbinate in moduri neasteptate: o masuta stramba, scaune in acelasi stil dar de culori diferite in aceeasi camera, o vaza ciudata etc. Si combinatiile cromatice sunt total atipice: lila pal cu kaki sau culoarea fildesului asortat cu albastru sau portocaliu.

Varsatorii sunt foarte originali si creativi si isi manifesta aceste calitati din plin in decorarea propriei locuinte. Casa lor poate fi denumita oricum – atipica, nonconformista, originala, colorata – numai plictisitoare, banala si anosta nu.

Locul preferat in casa, pentru nativii din zodia Varsator

Spuneam si la inceputul articolului ca Varsatorii, reprezentanti ai elementului Aer, au nevoie de incaperi si spatii aerisite pentru a se simti in elementul lor. O canapea sau un fotoliu asezate langa o fereastra sunt ideale pentru momentele de relaxare ale Varsatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *