Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Avionul transformat in apartament (Imagini)


avion apartamentDaca aveti drum prin Costa Rica, va recomandam sa rezervati ineditul apartament Costa Verde, amenajat in interiorul unui avion Boeing 727, fabricat in 1965, scos din circuitul aerian.


Designul neobisnuit al mini-motelului cu doua dormitoare a devenit un punct de atractie al turistilor veniti in Costa Rica.

Fostul avion de linie este montat pe un piedestal inalt de 15 metri si are o vedere spectaculoasa spre Oceanul Pacific si Parcul National costarican Manuel Antonio.

Parcul National este rezervatie naturala, unde salasuiesc pasari, maimute si alte animale exotice. Majoritatea turistilor care au locuit in apartamentul Costa Verde sustin ca sunetele junglei costaricane au contribuit pozitiv la relaxarea lor.


Proiectantii apartamentului de lux au dotat avionul „pensionat” cu doua dormitoare, o mini-bucatarie cu bar, doua bai si o terasa, amenajata in locul aripii drepte a avionului, de pe care puteti admira apusul soarelui.

Absolut fiecare piesa de mobilier si detaliu decorativ din designul interior al avionului este lucrata manual din lemn de tec importat din Indonezia, iar fiecare dormitor este dotat cu aer conditionat, cablu tv si internet.

Misto, nu?

Mai multe imagini si detalii despre ineditul proiect gasiti aici: costaverde.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii