Categorii
Utile

Baterii de dus cu lumina LED

dus cu led

Un cadou potrivit pentru casa noua sau pentru sarbatorile de iarna ce se apropie poate fi capul de dus dotat cu lumina LED – o inventie ingenioasa a designerilor din domeniul obiectelor sanitare, care poate fi montat la bateria din baia ta.


Acest dispozitiv de baie este dotat cu lumina LED si ne ajuta la determinarea temperaturii apei cu ajutorul culorii pe care o degaja in timpul dusului:

– daca temperatura apei este mai mare de 46 de grade, jetul apei va avea culoare rosie;

– daca temperatura apei va avea valori cuprinse intre 33 si 41 grade Celsius, capul dusului va degaja un jet de apa de culoare albastra;

– iar lumina verde a jetului de apa indica o temperatura de maxim 32 de grade;

Montarea unui astfel de dispozitiv este foarte simpla – prin insurubarea capului de dus dotat cu lumina LED la bateria deja existenta. Aceasta para de dus nu necesita alimentare electrica si nici baterii, fiind prevazut cu o mica turbina care este pusa in functiune prin simpla pornire a apei.

Luminile LED au o durata de viata de 50000 de ore, cu alte cuvinte, foarte mare.

Pentru intretinerea si curatarea capului de dus luminos folositi o solutie de otet cu apa, care va indeparta depunerile de calcar.

Acest dispozitiv se potriveste la 99% dintre bateriile de dus.

2 răspunsuri la “Baterii de dus cu lumina LED”

Bateriile de dus cu LED se gasesc in multe magazine din tara noastra. Iata un exemplu: thegift. ro/cadouri-pentru-casa-cadouri-pentru-baie-c-2_83/dus-cu-led-p-1040

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *