Categorii
Misto, nu?

Biroul – Pat. Solutii pentru camere mici

birou patAstazi vorbim despre patul care se transforma in cateva clipe intr-un birou si care este foarte util in camerele mici.


Va chinuie lipsa spatiului din casa? Cei de la Murphy Desk Beds vin in ajutorul nostru cu o piesa de mobilier plina de personalitate: transformabila, functionala si cu un design senzational. Este vorba despre biroul ce poate deveni pat in doar cateva clipe.

Partea cea mai frumoasa este ca nu trebuie sa debarasati biroul de laptop, hartii si altele cand simtiti nevoia sa va odihniti sau sa va relaxati. Absolut tot ce se afla pe masa de lucru ramane neatins pana a doua zi, fiind depozitat printr-o simpla miscare sub patul rabatat.

Cu aceasta ingenioasa piesa de mobilier nici nu veti sti cand ati transformat camera de lucru in dormitor si invers. Urmariti filmuletul de mai jos.

Misto, nu?

3 răspunsuri la “Biroul – Pat. Solutii pentru camere mici”

Am avut si am dormit, in adolescenta pana spre mai tarziu, pe un „pat-biblioteca”, simplu, minimalist, un „fel” de arc de triumf cu rafturi pe verticala, de o parte si de alta, ca si un altul, pe orizontala, „imbracand” patul care era mascat, pe timpul zilei, de doua draperii (banale), ca o cortina de scena a unui teatru de papusi.

L-am dat altcuiva, care n-avea, si de atunci mi-a pierit norocul de a ma mai intalni cu un asemenea model. Geaba am vorbit cu tamplari sau pe la fabrici de mobila. Inertia e dulce si trage la somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *