Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Burgundy – culoarea vinului nobil in decorarea casei

culoare burgundy

Printre culorile standard ale paletei cromatice folosite in decorarea caselor, designerii ne propun sa incercam si nuantele vinului, una dintre ele fiind o nuanta a vinului de Burgundia, ce apartine unui soi stravechi de vita de vie cultivata in regiunea istorica franceza Beaujolais.


Rosul-violet al vinului de Burgundia este imbogatit cu note de albastru care poarta culoarea burgundy intr-o categorie de nuante mai linistite si mai nobile, pastrandu-i in acelasi timp profunzimea.

In comparatie cu violetul, care este plin de misticism, aceasta culoare emana caldura si confort, iar in asociere cu auriul si rosul, capata iz de poveste.

In functie de incaperea pe care doriti s-o decorati, Burgundy poate fi folosit in calitate de culoare de fond sau de mici accente cromatice, cat sa va lasati invaluiti in aroma vinului nobil frantuzesc si este potrivit pentru decorarea interiorului oricarei incaperi: dormitor, living, baie, bucatarie sau chiar hol. Eleganta acestei bogate nuante va va transforma casa intr-o locuinta rafinata si distinsa.

Stilurile cu care culoarea Burgundy face casa buna sunt: stilul eclectic modern, stilul mediteranean, asiatic si stilul clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *