Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa in forma de melc. Poze cu un proiect spectaculos.


casa melcArhitectul Javier Senosiain al studioului Arquitectura Organica, din Mexic, a proiectat o casa cu un design inedit – in forma unei cochilii de melc. Superba casuta apartine unei familii cu doi copii din Mexico City.


Pentru realizarea proiectului s-a folosit o structura metalica imbracata intr-un strat subtire de beton. Rezultatul este o constructie antiseismica uimitoare, cu design nonconformist si cu elemente decorative unice.

Inca de la intrare, casa frapeaza cu peretele spectaculos din sticla multicolora in care este montata usa de acces.

Si totusi, nu acesta este singurul element surprinzator al ineditului proiect. Holul de la intrare este, de fapt, o mini-gradina cu iarba, flori, copacei si alei pietruite, care duc spre celelalte incaperi ale casei.
Fiecare camera are forme neobisnuite, in interiorul locuintei nu exista niciun perete drept, iar majoritatea ferestrelor sunt luminatoare, amplasate in tavan.


Si baia are un design deosebit: finisajele acesteia in culorile apei si ale nisipului te fac sa te simti pe o plaja adevarata.

Numele lucrarii: The Nautilus.
Mai multe lucrari alte autorilor acestui proiect gasiti aici: arquitecturaorganica.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii