Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa la mana a doua. Un proiect inedit olandez.


casa veche renovataProiectul inedit despre care va vom vorbi in randurile de mai jos este realizat de echipa studioului de arhitectura BaksvanWengerden din Olanda si poarta denumirea de SH House – casa la mana a doua.


De ce i s-a dat aceasta denumire? Deoarece cladirea veche din caramida a fost extinsa si modelata, devenind o casa hibrid cu un design foarte interesant.

Autorii proiectului au ales sa extinda doar parterul constructiei, lasand neatins etajul, construit in 1932, in stil olandez traditional. La final, aducand mici modificari etajului si transformand radical parterul casei, au obtinut o imbinare armonioasa a celor doua stiluri antagonice.

Casa de forma asimetrica inglobeaza un living cu semineu, un dining si o bucatarie open-space. Accesul la etaj se face pe scara originala, reconsolidata si remodelata. Datorita deschiderii mari a ferestrelor ai senzatia ca livingul se contopeste cu gradina casei.


Ca o continuare a stilului modern in care a fost proiectat parterul locuintei unifamiliale, stilul ales pentru designul interioului este laconic si minimalist.

Alte lucrari ale autorilor proiectului inedit puteti gasi aici: baksvanwengerden.nl
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii