Categorii
Intrebari de la cititori

Casa la rosu cu 10000 euro? Parter fara mansarda, 100 mp

Incep constructia unei case la rosu. nu am mai mult de 10.000 de euro. casa e parter fara masarda, pe suprafata de 100 metri patrati totala, am vreo sansa? multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Casa la rosu cu 10000 euro? Parter fara mansarda, 100 mp

Nota redactiei: citeste si despre casa la rosu

22 de răspunsuri la “Casa la rosu cu 10000 euro? Parter fara mansarda, 100 mp”

Buna Gabriela. 10000 euro sunt putini. Nu te vei incadra in constructia casei la rosu. sunt prea putini

Domnule Mihai Lazar, cred ca exagerati cam mult

eu acum imi fac casa am dat in jur de 4000 de euro la placa si temelie care este cea mai importanta la casa apoi cumperi boltari sau caramida de 3000 de euro si placa de sus cu acoperisu te mai costa 3000 si este gata la rosu dar in afara de toate astea sa te gandesti bine ce oameni iti iei la munca ca daca mergi pe firme e foarte scump,eu mi-am luat un meserias bun si 4 oameni care au muncit si au facut ce li sa zis de la meserias,si asa iesi mult mai ieftin,dar mai sunt si alti bani care te costa sa iti dau un exemplu doar istalatia electrica in casa te costa aproape 1000 de euro,si sanitarele,dar eu m-am informat bine si la proiectant care mi-a explicat bine tot ca normal cu banii astia poti sa o faci aproximativ,succes si cu multa rabdare cand te apuci de casa ,eu sunt super stresata si nici timpu nu ma ajutat,sunt mai multe daia trebuie multa rabdare…

si altceva,nu asculta ce vorbeste lumea ca eu daca nu ascultam, o terminam pana acum,lumea te sperie si trebuie sa ai curaj sa intri sa vezi ca nu e chiar asa,daca era asa nu mai facea nimeni case,si sunt persoane care iti vb de mii de euro iar ei mor de foame si nici nu stiu culoarea lor,dar de numarat nici atat,,valabil pentru cei care se simt

Ai dreptate cu stresul Maria. Asa este cand te apuci de o casa si pana o termini. Dar merita.

Cat te-a costat pana acum in total la rosu? sau preturile alea pe care le-ai dat sunt toate cheltuielile?

da se poate dar fara placa (tavanul pe structura de lemn)si fara invelitoare(tigla metalica costa aproximativ 2000E)

Buna seara,
Stau si ma intreb,oare toate Mariile au devenit constructori de case?
Doamna MARIA,cind se va anunta un cutremur,fugiti cit puteti de pe linga casa care a-ti construit-o cu un meserias si doi salahori,fugiti daca mai apucati,bineinteles,pentru ca majoritatea cutremurilor sunt noaptea.
Cu multa stima

SC.Gimiana-Impex SRL.
Executa constructii case-vile,la rosu sau la cheie,numai cu materialele firmei,proiectare,avize,consultanta in constructii,renovari,consolidari,
mansardari,termoizolatii,acoperisuri,activitati de inginerie si tot ce tin
de acestea, detalii, email.gimianaimpex@gmail.com

daca mai puneti vreo 2500-3000 veti reusi.eu sunt proprietarul unei firme de construcţii si construim si pentru vanzare .fara etaj si cu placa pe structura de lemn si o sapa subtire,doar asa va veti încadra.cu 12500 vi-o construiesc fara dar si poate.e-mail expoplus.ro@gmail.com/0742868586.succes.

Bravo, Maria!
Firmele au aparut relativ recent, iar casele se construiesc de milenii cu intelepciunea si experienta meseriasilor si „salahorilor”.

da, eu cred ca se poate construi ieftin si de calitate, bunica are casa din paianta si barne de 100 ani si nu s-a daramat, nu a fugit nicun perete, acoperisul e bun si nu cred ca aveau ei acum 100ani zeci de mii de euroi sa isi construiasca case…un amic la rosu a scos casa de 98mp cu 3 camere la pana in 10mii in 2012…el,unchiul lui si inca 3 „salahori”.
eu sunt tanar si caut un ap macar cu 2 camere dar la 30.000 euro zic ca o sa reusesc sa fac casa, voi ce spuneti, se merita un ap de 50mp (facut acum 30 ani) sau o casa de 100mp…ma gandesc ca la pret sunt cam tot acolo..oare
…apropo e vorba de Oras Focsani unde ca sa iti iei un ap cu 2 camere jalnic tre sa ai macar 28.000euro … ridicol
multumesc,

…a,mentionez ca am deja un teren la 5km,doar ca trebuie transformat din extravilat…alta bataie de cap

Buna ziua.
Ma scuzati pentru indrazneala dar o oferta de pret nu se face dupa ureche sau la ochi dupa cati mp sunt. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

domnule mihai lazar ….
pana in 1990 se constuiau case fara stalpi si fara fondatii ..pe pietre de munte se puneau si tot rezista si acum toata lumea vrea numai studii si foarte foarte multi bani ..si daca tot vorbeateati de recomandari cred ca tot mai buna si ecologica este caramida !!!!!!!!!!!

Apreciez și susțin în același timp, ce a zis Maria. Am observat că domnul Mihai Lazăz comentează la toți cei care vin cu prețuri reale. Am construit cu o echipă de construcții profesionistă, 3 meseriași și 3 salahori (veri – unchi – tatăl meu)… doar materialele pentru constructia unei case pe două nivele, 50 mp suprafața la sol (living, baie, bucatarie, iar sus baie si două dormitoare m-au costat 50000 Ron. Dar casa este ridicată, acoperită, nu are geamurile si ușile… mai sunt și oameni simpli pe aici nu doar ca tine. Ne-ai zăpăcit de cap cu 60000 €… 80000 €… etc. Nu ne trebuie frate parerea ta!

[mesaj editat de admin]

Cine vrea să vadă costrucția unei case cu o valuare a materialelor de aproximativ 10.000 € să dea un search pe youtube ..Casa Pan. Un tânăr pe nume Ionuț a construit-o împreună cu tatăl său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *