Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Culoarea alba – solutie pentru amenajarea bucatariilor mici

bucatarie culoare alb

Nu exista casa din care sa lipseasca culoarea alba – simbol al aristocratiei. Specialistii in decoratiuni sustin ca cele mai multe comenzi de design sunt in special cele de amenajare in alb a caselor si a incaperilor de mici dimensiuni.


Pentru ca aceasta culoare este asociata cu curatenia, cu puritatea si cu prospetimea, este foarte potrivita si in amenajarea bucatariei, unde curatenia este esentiala. Iar bucatariile mici, cu spatii reduse, vor parea mai mari, mai spatioase si mai luminoase datorita albului, care reflecta lumina.

Spre deosebire de culorile inchise care scot in evidenta cea mai mica particula de praf sau urma lasata de cei mici pe mobila, mobila de bucatarie in culori deschise este mai putin pretentioasa si mai usor de intretinut.

Este foarte simplu sa inviorezi aceasta incapere mobilata in alb: poti zugravi peretii in culori vii, suculente, poti alege o faianta colorata sau poti folosi accesorii multicolore (perdea, fete de masa, cani, farfurii, ghivece pictate etc.)
Albul face casa buna cu aproape toate nuantele spectrului cromatic. Asadar, nu-ti va fi greu sa obtii o bucatarie frumoasa, practica, curata si primitoare.

Daca doresti sa-ti decorezi aceasta incapere in culoarea alba poti alege dintre stilurile care armonizeaza cu ea: stilul country, clasic, dar si modern sau high-tech.

Mai mult, daca ti-ai propus sa-ti decorezi bucataria conform principiilor Feng Shui, albul este alegerea ideala.

Un răspuns la “Culoarea alba – solutie pentru amenajarea bucatariilor mici”

Spatiul din interiorul bucatarie mele e si mai mic…la urmatorul schimb de interior o sa tin cont de culorile deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *